Fizetési megoldás

Termékajánló

Felelősség korlátozó nyilatkozat

A Ceramic Manufactory Hungary Kft. kijelenti, hogy weboldalainak böngészését és webáruházában a vásárlást mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére teheti.

A Ceramic Manufactory Hungary Kft. weboldalai, illetve webáruházának tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Ceramic Manufactory Hungary Kft.-nek van joga.

Tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. A Ceramic Manufactory Hungary  Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, a személyes használatot meg nem haladó mértékben - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Ceramic Manufactory Hungary Kft. kijelenti, hogy az alábbiakban felsorolt esetekből adódó problémákat teljes mértékben a felelősségi körén kívül esőnek tartja:

A neten küldött vagy fogadott bármilyen adatokból származó probléma.
Az internetes hálózat üzemzavara, ami megakadályozza az Online áruház akadálytalan működését.
Bármilyen meghibásodás a vételi eszközben.
Bármilyen adódó probléma – függetlenül attól, hogy papír alapú vagy elektronikus - levél formában érkezett.
Bármely adat elveszéséből adódó probléma.
Bármely szoftver rossz működése.
Bármilyen program hibájának következményei.
Bármilyen technikai hiba következményei.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Ceramic Manufactory Hungary  Kft akaratától független változtatás történik, ezért a Ceramic Manufactory Hungary Kft semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Ceramic Manufactory Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségét korlátozza, vagy akár teljes mértékben szüneteltesse azt.

A Ceramic Manufactory Hungary  Kft. mindent megtesz azért, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltésekor. Ennek ellenére, a cég sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre – az árakat is beleértve, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Minden változtatás a webáruházban történt megjelenésének időpontjától lép életbe. A www.ceramichungary.com  weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Ceramic Manufactory Hungary Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Ceramic Manufactory Hungary Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Ceramic Manufactory Hungary Kft. - a weboldala használata során tudomására jutott bármilyen személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. A vásárló tudomásul veszi, hogy ha bármely személyes adatát eljuttatja a Ceramic Manufactory Hungary Kft-hez, ezzel hozzájárulását is adja egyben ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – a Ceramic Manufactory Hungary Kft. nyilvántartsa és kezelje.

 

Pécs, 2015. november 25.

 

CERAMIC MANUFACTORY HUNGARY KFT.

7761 Kozármisleny, Viola u. 29.

info@ceramichungary.com

+36 30 / ………..

Webáruház készítés