Fizetési megoldás

Termékajánló

FONTOS VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

 

 • Kézműves termékek révén 2-3 hét teljesítési határidővel, mindig számolni kell!

 

 • Áruházunk kizárólag viszonteladókat szolgál ki áraink, ezért igen kedvezőek! Ajánlott eladási ára a beszerzési ár minimum duplája, így is még bőven versenyképes áron kínálhatja termékeinket.

 

 • A minimum rendelési összeg 2.500 €!

 

 • Minden rendelést a kért helyszínre szállítunk, szállítási költségek Önt nem terhelik!

 

 • Mivel a vásárló (Ön) külföldi cég, vállalkozás így áraink nettó árak, az áfa nem kerül felszámításra! Ez igen kedvező Önnek, hisz nem kell számolni az áfa azonnali többlet kiadásával, melyet, ha nem tud visszaigényelni „kidobott” pénz, vagy a visszaigénylés körülményességével, hosszú idejével. Önnek is rendelkeznie kell közösségi (EU) adószámmal!

 

 • Sajnos mivel a Nyugat Európai országok lakosai kicsit bizalmatlanok keleti szomszédjaikkal, így több féle fizetési mód közül választhat, melyben utánvét lehetősége is adott, (előre utalást nem igényel) az áru átvételekor a helyszínen lehet készpénzben fizetni.

 

 • A webáruházban termékeinket pontos méretekkel (hosszúság, szélesség, magasság) tüntettük fel, azonos figurából több méret is megtalálható, így Ön ezen méretek birtokában tud rendelni. Természetesen azonos méretű figura többféle színben is létezik, de színválasztási lehetőség nem adott, mivel ezek kézzel festett kerámiák, így tökéletesen egyforma színt kikeverni nem lehetséges. A színeket változtatjuk, de garantáljuk, hogy elégedett lesz velük. Azonos figurából, több darab rendelése esetén vegyes színvilágú termékek lesznek kiszállítva.

 

 • Szeretnénk jól működő, hosszú távú üzleti kapcsolatokat kialakítani, így mindent megteszünk, hogy kerámiáink árusítása, Önnek nyereséges üzlet legyen. Minden első rendelőt ellátunk a saját több évtizedes tapasztalatainkra épülő üzleti stratégiával, mely tartalmazza a termékeink elhelyezésére vonatkozó tanácsainkat és egy ajándék alap dekorációs szettet, mely használata nagyban megkönnyíti az elrendezést és az árusítás hatékonyságát!

 

 • Mivel termékeink nem ismertek az Ön számára, így eladási tapasztalatainkra alapozva összeállítottunk pár csomagot az alap indulási csomagtól, (melynek kb. 4 – 6 m² helyet biztosítva már tökéletes kis üzlet indítható) egy kisebb bolt kb. 15 m² feltöltéséig ( „Webáruház” menüben). Amennyiben bizonytalan, milyen termékeket válogasson össze érdemes ránk bíznia, ezt a döntést és az Ön által kiválasztott csomag keretében a legjobban fogyó termékcsaládokat szállítjuk ki.

 

 • Szeretne rendelni, de bizonytalan, előbb szeretné látni termékeinket, jelezze nekünk elérhetőségeink valamelyikén és mivel folyamatosan szállítunk, útba ejtjük az Ön üzletét, így lehetősége lesz megnézni egy nagyobb mennyiségű rendelést, a termékeket valós nagyságukban, szépségükben.

 

 • Kerámiáinkra festés után egy lakréteget is felviszünk, így színük nehezen fakul és ellenállóbbak az időjárás viszontagságaival szemben. A karácsonyi termékek és a halloween tökök nem lakkozottak, mivel a karácsonyi kerámiák nagyon díszesek és nem harmonikus rajtuk a lakk a halloween tökök meg szebbek matt színben. Természetesen, mint minden talajon elhelyezett kerámia felszív némi nedvességet, de ez kiszárad napközben. Télen viszont a felszívott nedvesség megfagy és ettől, óvni kell a kerámiákat! Olyan helyre kell tenni, ahol nem éri nedvesség, így a fagy nem árt neki.
Webáruház készítés